Simplu…Irina

„Nu exista inaltimi de neatins, ci doar aripi prea scurte”- Giovanni Papini

t9

Va invit intr-o Ceainarie a Sufletelor, in care vom servi ceai din esenta pura, de gânduri omenesti si sacre totodata, uneori brute, alteori cizelate. Veti gasi aici rafinament si instinct, candoare si furtuna, noblete si sfintenie, iar peste toate…un Dor frenetic de ceea ce fiecare Suflet poate fi…ceea ce a fost dintru Începuturi.

Vor fi in cestile noastre eseu, poezie, epistole adresate voua, monologuri, vor fi licori fierbinti de emotii traite sau retraite, propuneri de dezbateri asupra evenimentelor sociale care marcheaza prezentul. Vor fi recenzii de carte personala si nu numai, carti ce ating inima si inteleptesc mintea, pagini scrise acum sau in alte epoci de Suflete pentru care aducerea in prezentul nostru inseamna Inaltare.. Pagini poate invechite de Timp, dar cu slove vii, tinere, care lumineaza mai puternic ca oricand.

Vom avea invitati scriitori, oameni de cultura memorabili, nume sonore in arta, spiritualitate si, in general,  figuri emblematice din orice alt domeniu existential, tainic sau „la vedere”…nu reperam activitatea in sine, ci Omul, Omul din spatele lui ” a face”.

Irina Stroe

 

 

 

Like This!

Un gând despre “Simplu…Irina

  1. Eugenia

    Draga mea Irina…te redescopar…esti mult mai profunda decat mi-am imaginat, iar dragostea mea pentru tine creste , precum dospeste painea din cuptorul bunicii …Voi poposi, de cate ori va fi posibil, in Ceainaria Sufletelor , unde sunt sigura ca voi fi rasfatata, iubita, patrunsa de emotie… aici imi voi incarca bateriile intotdeauna…Iti multumesc, Irinuca mea draga !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s